Desktop View

cake poker us players juice stakes pokerCake os pokerspillere vil have deres konti, der er overført til Juicy Stakes Poker på 27 September. Kage Poker meddelte, at alle spillere midler vil blive overført sammen med spillere fra Colt Poker, Fugu Poker og Hilife Poker.

Cake Poker er sikker på, at se en stor nedgang i trafikken med mere end 75% af it's spillere er anslået til at være os spillere.

Trods migration af os spillere til Juicy Stakes Poker fortsætter kage Poker med at tilbyde nogle store poker promotions, herunder $100.000 Gold Fest turnering serie. Plus en særlig søndag Pro Elite Bounty udgaver hvor spillere kan vinde en $500 pro bounty prisen.

Cake Poker tilmelding kode - WAP

Bruge Cake Poker tilmelding kode og få en 200% første indskudsbonus op til $2.000 ved CakePoker.

Download Cake Poker cake poker signup code

$100 k guld Fest turnering serie

Slå dine Gold kort Poker kage til kontanter med mere end $100.000 i prisen puljer til vindes i downloads pr. Gold Card-turneringer. Hver søndag spillere kan bruge deres Gold kort til buy-in til Gold Fest turnering serien på CakePoker.

Spillerne kan optjene gold card mens han spillede real money ringspil, gold kort kan også købes fra guld-Exchange.

Satellitter, der også kører så spillere kan kvalificere sig til Gold Fest turnering serien med mere end 100 pladser til vindes hver uge.

$100.000 Guld Fest turnering serie

Gold Fest arrangement 1

Dato: Søndag, oktober syvende

Tidspunkt: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Præmiepulje: $20.000

Gold Fest arrangement 2

Dato: Søndag, oktober 14th

Tidspunkt: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Præmiepulje: $20.000

Gold Event Fest 3

Dato:

Tidspunkt: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Præmiepulje: $20.000

Gold Fest Event 4

Dato: Søndag, oktober 28th

Tidspunkt: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Præmiepulje: $20.000

Gold Fest hændelse 5

Dato: Søndag, November d.4

Tidspunkt: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Præmiepulje: $20.000

Download kage Poker -bruge kage Poker tilmelding kode- WAP

Kage Poker søndag Specials

Spille de største garanterede turneringer hver søndag på kage Poker. I et begrænset tidsrum The downloads pr. søndag garanteret $110.000 og $80.000 turneringer vil være særlige Pro Bounty udgaver. Udskæres enhver Elite-fagfolk, og få en $500 bounty præmie.

$110.000 Garanteret Pro Elite Bounty Edition

Dato: søndag

Tid: 8 pm GMT

Prisen Pool:$ 110.000

$80.000 Garanteret Super stak Pro Elite Bounty Edition

Dato: søndag

Tid: 9 pm GMT

Præmiepulje: $80.000

Disse begivenheder kan findes i lobbyen CakePoker ved at klikke på turneringer derefter alle.



Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.