Desktop View

Party Poker i Las Vegas Præmiepakker Vind en af ​​en 100 Party Poker i Las Vegas Præmiepakker til en værdi af $ 12.000 deltage i festen i Vegas, der finder sted mellem 07-14 juli, 2017.

Inkluderet i partiet præmiepakke er en golf dag, pool party plus de første 10 kvalifikationskampe vil nyde udsigten over Grand Canyon med helikopter.

Spillere kan allerede begynde at kvalificere gennem de daglige satellit-turneringer, som starter fra kun $ 22.

Også finder sted er det PartyPoker Powerfest 2017 i maj og PartyPoker Millioner på 16-23 april 2017 at Dusk Till Dawn, UK.

Hent Party Poker

Party Poker i Las Vegas Præmiepakker

Vil du have en fest i Las Vegas under World Series of Poker? Party Poker sender hundrede spillere til Vegas for en uge-lang fest mellem 7-14 juli, 2017 part rejseplan omfatter en række forskellige aktiviteter for Præmiepakken vinderne herunder: golf dag, pool part, Grand Canyon med helikopter og pokerturneringer .

Start kvalificere ved at spille de daglige satellitter for at vinde din Party Poker i Las Vegas præmiepakke. Præmien udbetales som $ 12.000 i kontanter ind i spillernes konti, som de kan bruge til rejse, ophold og buy-ins til pokerturneringer.

PartyPoker helten sng

  1. Tilmeld til PartyPoker
  2. Spil de daglige satellitter
  3. Vind en Party Poker i Las Vegas præmiepakke

Party Poker i Las Vegas Qualifiers

Se den fulde kvalifikationsstruktur nedenfor for at spille for din billet til Las Vegas:

Party Poker i Las Vegas Quarter Finals
Dato: Daglig
Tid: 16:00 til 02:00 BST (17:00 til 03:00 CET)
Buy-in: $ 22

Party Poker Las Vegas Semi finaler
Dato: Daglig
Tid: 17:00 til 03:00 BST (18:00 til 04:00 CET)
Buy-in: $ 109
Præmiepulje: kvalifikationskampe vil få en ekstra 10.000 chips til finalen

Party Poker Las Vegas finaler
Dato: mandage
Tid: 21:00 BST (22:00 CET)
Buy-in: $ 1.050
Præmier: 10x Party Poker i Las Vegas præmiepakker til en værdi af $ 12.000.

Party Poker Las Vegas Schedule

Party Poker Las Vegas rejseplan omfatter følgende liste over aktiviteter og ting at gøre i Vegas.

Dato Tid Begivenhed
7th juli 10:00 - sent Natklub Party
8th juli Main Event Dag 1A
9th juli 12:00 - sent Pool fest
Main Event Dag 1B
10th juli Main Event Dag 1C
11 jul 10:00 til 05:00 Golf dag
Main Event Dag 2A & B
12th juli Main Event Dag 2C
13th juli Hele dagen Grand Canyon
Main Event Dag 3
14th juli Main Event Dag 4


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.