Desktop View

cake poker us players juice stakes pokerCake Poker amerikanske spillere vil få kontoene overført til saftig Stakes Poker på 27 September. Cake Poker kunngjorde at alle spillere midler vil bli overført sammen med spillere fra Colt Poker, Fugu Poker og Hilife Poker.

Cake Poker er sikker på å se en stor nedgang i trafikken med mer enn 75% av det er spillere er anslått til amerikanske spillere.

Til tross for migrering av amerikanske spillere å saftig Stakes Poker fortsetter Cake Poker å tilby noen stor pokerkampanjer inkludert $100,000 gull Fest turneringsserien. Pluss en søndag Pro Elite Bounty spesialutgaver hvor spillere kan vinne en $500 pro bounty premie.

Cake Poker Signup-koden - WAP

Bruk Signup-koden for Cake Poker og få en 200% første innskuddsbonus opp til $2000 på CakePoker.

Last ned Cake Poker cake poker signup code

$100 k gull Fest turneringsserien

Slå din kake Poker Gold kort til kontanter med mer enn $ 100 000 i premiepotter å bli vunnet i den ukentlige Gold Card-turneringer. Hver søndag spillerne kan bruke sine gullkort til buy-in til gull Fest turneringsserien på CakePoker.

Spillere kan tjene gull kort mens du spiller ekte penger ringspill, gold-kort kan også kjøpes fra Gold Exchange.

Satellitter kjører også så spillere kan kvalifisere for gull Fest turneringsserien med mer enn 100 seter som kan vinnes hver uke.

$100,000 Gull Fest turneringsserien

Gull Fest Event 1

Dato: Søndag, oktober 7

Time: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Premiepott: $20.000

Gull Fest hendelsen 2

Dato: Søndag, 14 oktober

Time: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Premiepott: $20.000

Gull Fest Event 3

Dato: Søndag, oktober 21

Time: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Premiepott: $20.000

Gull Fest Event 4

Dato: Søndag, oktober 28

Time: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Premiepott: $20.000

Gull Fest hendelse 5

Dato: Søndag, 4 November

Time: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Premiepott: $20.000

Last ned Cake Poker -Bruk Cake Poker Signup-koden- WAP

Cake Poker søndag spesial

Spille de største Garanterte turneringene hver søndag på Cake Poker. For en begrenset tid den ukentlige søndag garantert $ 110 000 og $ 80 000 turneringer vil være spesielle Pro Bounty-utgaver. Slå ut noen Elite proffer og få en $500 bounty premie.

$ 110 000 Garantert Pro Elite Bounty Edition

Dato: søndager

Tid: 8 pm GMT

Premiepott:$ 110.000

$ 80 000 Garantert Super Stack Pro Elite Bounty-Edition

Dato: søndager

Tid: 9 pm GMT

Premiepott: $80.000

Disse hendelsene kan bli funnet i CakePoker lobbyen ved å klikke på turneringer deretter alle.



Add a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *