Desktop View

PartyPoker i Las Vegas Premiepakker Vinn en av en 100 PartyPoker i Las Vegas Premiepakker til en verdi av $ 12.000, delta på festen i Vegas foregår mellom 7 til 14 juli 2017.

Inkludert i partiet premiepakken er en golf dag, pool party pluss de første 10 kvalifiserte vil nyte utsikten over Grand Canyon med helikopter.

Spillere kan allerede begynne å kvalifisere seg gjennom de daglige satellitter som starter fra kun $ 22.

Også finner sted er det Partypoker Power 2017 i mai og Partypoker Millions på 16 til 23 april 2017 at Dusk Till Dawn, UK.

Last ned Party Poker

PartyPoker i Las Vegas Premiepakker

Vil du ha en fest i Las Vegas under World Series of Poker? Party Poker sender hundre spillere til Vegas for en ukelang fest mellom 7 til 14 juli, har 2017 Partiet uten en rekke aktiviteter for premiepakken vinnerne inkludert: golf dag, pool party, Grand Canyon med helikopter og pokerturneringer .

Begynn å kvalifisere ved å spille den daglige satellitter for å vinne din PartyPoker i Las Vegas Premiepakker. Premien utbetales som $ 12 000 i kontanter til spillernes kontoer som de kan bruke for reise, opphold og buy-ins til turneringer.

partypoker helt sng

  1. Påmelding til Partypoker
  2. Spill de daglige satellitter
  3. Vinn en Party Poker i Las Vegas premiepakke

Party Poker i Las Vegas kvalifiseringer

Se hele kvalifiseringsstruktur nedenfor for å spille for din billett til Las Vegas:

Party Poker i Las Vegas Quarter Finals
Dato: Daglig
Tid: 16:00 til 02:00 BST (17:00 til 03:00 CET)
Buy-in: $ 22

Partiet Poker i Las Vegas Semi Finals
Dato: Daglig
Tid: 17:00 til 03:00 BST (18:00 til 04:00 CET)
Buy-in: $ 109
Premiepott: kvalifiserte vil få en ekstra 10.000 chips til finalen

Party Poker i Las Vegas finaler
Dato: mandager Tid: 21:00 BST (22:00 CET)
Buy-in: $ 1050
Premier: 10x Party Poker i Las Vegas premiepakker til en verdi av $ 12.000.

Party Poker i Las Vegas Schedule

Party Poker i Las Vegas reiseruten inneholder følgende liste over aktiviteter og ting å gjøre i Vegas.

Dato Tid Begivenhet
7 juli 22:00 - sent nattklubb fest
8 juli Main Event Dag 1A
9 juli 24:00 - sent Bassengfest
Main Event Dag 1B
10 juli Main Event dag 1C
11 juli Kl 10 - 17:00 golf dag
Main Event Dag 2A & B
12 juli Main Event Dag 2C
13 juli Hele dagen Grand Canyon
Main Event Dag 3
14 juli Main Event Dag 4


Add a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane din vert handsama.