Desktop View

cake poker us players juice stakes pokerCake Poker oss spelare kommer att ha sina konton som överförs till saftiga Stakes Poker den 27: e September. Cake Poker meddelade att alla spelare medel överförs tillsammans med spelare från Colt Poker, Fugu Poker och Hilife Poker.

Cake Poker är noga med att se en stor nedgång i trafik med mer än 75% av dess spelare beräknas vara oss spelare.

Cake Poker fortsätter trots migration av oss spelare till saftiga Stakes Poker erbjuder vissa stora pokererbjudanden inklusive $ 100 000 guld Fest Tournament Series. Plus en söndag Pro Elite Bounty specialutgåvor där spelare kan vinna en $500 pro bounty pris.

Cake Poker Signup kod - WAP

Använda Cake Poker Signup kod och få en 200% första insättningsbonus upp till $ 2 000 CakePoker.

Hämta Cake Poker cake poker signup code

$100 k guld Fest Tournament Series

Förvandla dina Cake Poker Gold kort till kontanter med mer än $ 100 000 i pris pooler som kan vinnas i hämtningar per Gold Card-turneringar. Varje söndag spelare kan använda sina guldkort för att köpa in till guld Fest Tournament Series på CakePoker.

Spelare kan tjäna guld kortet medan du spelar riktiga pengar ringspel, guld-kort kan också köpas från Gold Exchange.

Satelliter som också kör så spelare kan kvalificera sig för guld Fest Tournament Series med mer än 100 sittplatser att vinnas varje vecka.

$ 100 000 Guld Fest Tournament Series

Guld Fest Event 1

Datum: Söndag, oktober 7

Tid: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Prispott: $ 20 000

Guld Fest Event 2

Datum: Söndag, 14 oktober

Tid: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Prispott: $ 20 000

Guld Fest Event 3

Datum: Söndag, oktober 21

Tid: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Prispott: $ 20 000

Guld Fest Event 4

Datum: Söndag, 28 oktober

Tid: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Prispott: $ 20 000

Guld Fest Event 5

Datum: Söndag, November 4th

Tid: 7 pm GMT / 2 pm EST / 11 am PST

Prispott: $ 20 000

Hämta Cake Poker -använda Cake Poker Signup kod- WAP

Cake Poker söndag Specials

Spela de största garanterade turneringarna varje söndag på Cake Poker. Under en begränsad tid den hämtningar per söndag garanterade $110,000 och $80,000 turneringar kommer att särskilda Pro Bounty utgåvor. Slå ut alla elit-proffs och få $500 bounty pris.

$110,000 Garanterade Pro Elite Bounty specialutgåva

Datum: söndag

Tid: 8 pm GMT

Prispotten:$ 110,000

$80,000 Garanterad Super Stack Pro Elite Bounty specialutgåva

Datum: söndag

Tid: 9 pm GMT

Prispott: $80,000

Dessa händelser kan hittas i CakePoker lobbyn genom att klicka på turneringar sedan alla.



Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.