Desktop View

Las Vegas Poker Party Paket Vinn en av ett 100 Las Vegas Poker Party Paket värderas till $ 12.000, gå med i partiet i Vegas pågår mellan 07-14 juli, 2017.

Ingår i partiet prispaketet är en golf dag, poolparty plus de första 10 kvalet kommer att njuta av utsikten över Grand Canyon med helikopter.

Spelare kan redan börja kvalificera genom de dagliga satellitturneringar som börjar från bara $ 22.

Också sker är Party Powerfest 2017 i maj och Party Millions den 16-23 April, 2017 vid Dusk Till Dawn, Storbritannien.

Ladda ner Party Poker

Las Vegas Poker Party Paket

Vill du ha en fest i Las Vegas under World Series of Poker? Party Poker skickar hundra spelare till Vegas för en veckolång fest mellan 7-14 juli, omfattar 2017 Partiet resväg en mängd olika aktiviteter för prispaketet vinnarna inklusive: golf dag, pool party, Grand Canyon med helikopter och pokerturneringar .

Börja kvalificera genom att spela de dagliga satelliterna för att vinna din Las Vegas Poker Party Paket. Priset betalas ut som $ 12.000 i kontanter i spelarnas konton som de kan använda för resor, logi och inköp till turneringar.

partypoker hjälte sng

  1. Registrera till Partypoker
  2. Spela dagliga satelliter
  3. Vinn en Party Poker Las Vegas prispaket

Party Poker Las Vegas-kval

Se hela kvalstrukturen nedan för att spela för din biljett till Las Vegas:

Party Poker Las Vegas kvartsfinal
Datum: Dagligen
Tid: 16:00 till 02:00 BST (17:00 till 03:00 CET)
Buy-in: $ 22

Party Poker Las Vegas Semi Finals
Datum: Dagligen
Tid: 17:00 till 03:00 BST (18:00 till 04:00 CET)
Buy-in: $ 109
Prispott: kval kommer att få en extra 10.000 marker för finalen

Party Poker Las Vegas finaler
Datum: måndagar
Tid: 21:00 BST (22:00 CET)
Buy-in: $ 1.050
Priser: 10x Party Poker Las Vegas prispaket till ett värde av $ 12.000.

Party Poker Las Vegas Schedule

Party Poker Las Vegas program ingår följande lista med aktiviteter och saker att göra i Las Vegas.

Datum Tid Händelse
7 juli 10:00 - sent nattklubb Party
8 juli Main Event Dag 1A
9 juli 12:00 - sent Poolparty
Main Event Dag 1B
10 juli Main Event Dag 1C
11 juli 10:00 till 05:00 Golf dag
Main Event Day 2A & B
12 juli Main Event Day 2C
13 juli Hela dagen Grand Canyon
Main Event Dag 3
14 juli Main Event Dag 4


Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.